количка

Общи условия

I. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

 

Уебсайта fashionplanet, с цялото съдържание е собственост на фирмата Хармония Тодорови ЕООД  гр. Шумен, ул. Н.Вапцаров № 8, вписана в Търговския регистър с ЕИК 200559447 тел. за контакт 0893003133  и-мейл office@fashionplanet.bg  .

Информацията - снимки, лого и търговска марка, публикувана в сайта принадлежи изцяло на ФИРМАТА.

Копирането на информация, без съгласието на ФИРМАТА, не прехвърля авторски права.

Условията могат да бъдат променяни единс твено и само от ТЪРГОВЕЦЪТ.

 

II. РЕГИСТРАЦИЯ

 

Ползването на сайта е напълно свободно и безплатно. За разглеждането му не е задължтелна регистрация.

Тя е доброволна и безплатна. Личните данни, които ТЪРГОВЕЦЪТ събира задължително от клиентите си, във връзка с обработване и доставка на поръчките им, са посочени във формуляра за регистрация и в Количката, при поръчка. ТЪРГОВЕЦЪТ се задължава да не ги предоставя за други цели и на трети лица.

Клиентите, регистрирали се в нашия интернет магазин, ще бъдат уведомявани за специални оферти и отстъпки на посочения от тях и-мейл.

За клиенти прилагащи нелоялни практики, Търговецът запазва правовото си да ги ограничава от пазаруване в сайта. 

 

III. СТОКИ

 

От интернет магазина, чрез електронна поръчка, могат да се купуват само стоки, които има възможност да се добавят в потребителската количка.

Стоките, които предлагаме са втора употреба, с отлично качество и отговарят напълно на изискванията на българското законодателство за търговия с употребявани дрехи. ТЪРГОВЕЦЪТ не може да гарантира автентичността и марките на продуктите.

Цялата информация за продукта - цена, размер и състав е надлежно отбелязана в ОПИСАНИЕТО НА ПРОДУКТА.

Снимките, които виждате в сайта, са на реалната стока, която ще получите при поръчка.

Направени са на естествена светлина, с цел реалистичност на цветовете. ТЪРГОВЕЦЪТ не отговаря при разминаване на цветовете на продуктите, които зависят от настройките на вашето устройство.


 

IV. ЦЕНА

 

Цените в настоящия сайт са в български лева, с включени данъци и такси, без таксата за доставка, която зависи от опцията избрана от клиента.

Цените са крайни и валидни само към момента на публикуването им.

ТЪРГОВЕЦЪТ си запазва правото да ги променя.


 

V. ПЛАЩАНЕ, ДОСТАВКА и РЕКЛАМАЦИИ

 

Възможностите, които предоставя ТЪРГОВЕЦЪТ:.

 С Наложен платеж, чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС ЕООД и са валидни за територията на Република България. Плащането е само в български лева. Доставката се извършва до офис на фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС ЕООД според направената заявка.  Сумата на доставката е фиксирана за цялата страна и е 3,90 лв. до офис на куриерската фирма. 

Посочените цени са валидни за доставки до офис на куриерската фирма, при желание от страна на клиента за доставка до адрес следва уточнение по телефон, имейл или друг канал на комуникация. 

Ползвателят, с приемането на тези общи условия, се съгласява, при направена от него електронна поръчка, да заплати цената на поръчаните артикули, плюс цената за доставка на куриера, при получаването на стоката. 

При отказ от страна на клиента да вземе стоката след прегледа ѝ, то същят следва да заплати стойността на доставката за връщането на стоката до ТЪРГОВЕЦА.

Плащането се извършва като клиентът предава на куриера сумата, равна на тази, която е посочена като обща дължима сума (цената на поръчаната стока, плюс цената за доставка).

Куриерът отбелязва в приемо-предавателният талон, който служи за разписка и удостоверява предаването на стоката от куриера на клиента.

С подписването на този талон, клиентът дава съгласието си, куриера да предаде от негово име и за негова сметка на ТЪРГОВЕЦЪТ, сумата, която е посочена като продажна цена на доставената поръчка.

На основание чл. 55, ал. 1 от ЗЗП,  всеки клиент има право да върне продуктите, поръчани на FASHIONPLANET.BG  в рамките на 14 работни дни, от датата на доставката на продукта.

Преди да върне продукта, е необходимо клиента да се свърже със служител на сайта чрез телефон 0893003133  или и-мейл office@fashionplanet.bg за уточняване причините и начина на връщане. За да върне артикула, клиента трябва да е запазил оригиналната опаковка на стоката, както и описа на получената от него поръчка. При връщане на търговеца, стоката трябва да бъде вложена в оригиналната си опаковка, с приложен опис. 

Връщане на артикули без предварително съгласуване с търговеца няма да бъдат приемани. 

Разходите по връщане на отказана поръчка са за сметка на клиента. 

В случай на сгрешена от клиента поръчка или желание за отказ от поръчката, преди тя да бъде изпратена до клиента, същият има право да уточни това с ТЪРГОВЕЦА чрез телефонно обаждане на тел.:0893003133 или 0896372788 или на и-мейл office@fashionplanet.bg . В такъв случай клиентът не дължи никакви такси и неустойки. 

 

VII. ДОГОВОР

 

При поръчка, от страна на Клиента и при потвърждение, че тя е приета, от страна на ТЪРГОВЕЦЪТ, се счита, че е от този момент е сключен договор за покупко-продажба от разстояние.

Договорът се прекратява в случаите, при които:

- клиентът е посочил неточни данни, не е на посочения адрес и не отговаря на посочения тел. за контакти, за да се договори с куриерската служба;

- клиентът не заплати посочената дължима сума;

Всеки клиент, може да направи корекции, преди или след заявката, като информира ТЪРГОВЕЦЪТ за това на посочения за контакти и-мейл office@fashionplanet.bg и тел.0893003133 или 0896372788.

 

За непосочени, в тези общи условия, въпроси, се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Р. България.

-  В 14 дневен срок от получаване на закупената от Вас стока, имате право да я върнете след предварително уточняване на причините със служител на сайта чрез телефон или e-mail.

 

- Разходите за куриер по връщането на продукта са за сметка на клиента.

 

- Продуктите трябва да бъдат върнати до адрес: гр.Шумен офис Еконт Тракия  9700, бул. „Симеон Велики“ 25, получател:Росен Тодоров. 

 

- Сумата ще ви бъде възстановена в офиса на Еконт, от който сте изпратили продуктите,чрез паричен превод в рамките на 14 дни след приемането  им от нас или след съгласуване между двете страни сумата може да бъде приспадната от следваща поръчка на клиента.

 

VIII. Отстъпки

Търговецът предоставя на своите клиенти отстъпки, описани в таблица, видна във всеки артикул. Продуктите от категория КОЗМЕТИКА не подлежат на отстъпка, нито участват в сумите, получаващи отстъпки. 

 

IX. ДЕФИНИЦИИ

 

ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН - УЕБСАЙТ WWW.FASHIONPLANET.BG

 

ФИРМА -Хармония Тодорови ЕООД

 

КЛИЕНТ, ПОЛЗВАТЕЛ - ЛИЦЕ, ПОЛЗВАЩО САЙТА WWW.FASHIONPLANET.BG

 

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ - НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ПО СМИСЪЛА НА ЗАКОН ЗА ПОЩЕНСКИТЕ УСЛУГИ

 

ЗЗП - ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ